Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Lägger in lite till då...

Av bikp86 - 23 november 2011 23:29

Lucas tyckte att jag skulle kriva lite till och jag är ju inte sen nog eller dum nog att tacka nej till att raljera lite över andra.


Dennis Klarin. Stötte på honom i Januari i år. Han var sugen som fan på att vara med nästa gång men tyvärr hade denna ikon förstört båda knäna och kunde inte springa. Vi hade nog fått ta med en XL tröja till Dennis i såna fall med.


Mikael Ahlin slutade ju för ett bra tag sen, har skaffat barn nu vad jag vet och läst på den största infomrationssidan av dom alla.... Facebook. Ni vet ju att allt man läser där är sant.


Daniel "Hyddan" Hydén. Stötte på honom något år efter att vi slutata gymnasiet och då påstod han att det var jag som hade kommit på smeknamnet. Hade dock inget minne av det. Minns dock att jag grät av skratt efter en kväll med Hyddan. Alltid trevligt att träffa honom. Jag skulle vilja ha med han på festerna och på läktaren. Svårt att höja moralen i det här gängen i och för sig men OM det skulle bli en dipp så skulle Hyddan vara fantastisk att ha med.


Johan Sjölin. Förknippas jämnt med den andra fotbollsspelaren i stan som stavas Schelin. Tyvärr är Sjölin inte lika duktig på fotboll som Schelin.  Sa inför KIF 2010 att han inte vågade vara med. Och tur var väl det för då fick vi in en riktig målvakt.


Jonas Lindqvist. Denna underbara människa. Var duktig i fotboll när vi gick på lågstadiet men sen gick det utför. Tyvärr är han inte i form nu heller för då hade han varit given i truppen.


Rickard Harrysson. En av våra P86:or som ännu inte tackat ja till att vara med. Den utav oss som gått längst. Var andra målvakt i IFK Norrköping i Superettan men spelade inte en enda minut vad jag förstått. Gjorde sen lite felval (enligt mig) och är nu tränare för BK Zeros i Div. 5 tillsammans med brorsan Björn. Kommer alltid att ha en stående plats i truppen som målvakt. Som utespelare får han tävla om en plats på Camp 86 som går varje år.


Andra "drömvärvningar" som jag kom att tänka på nu är ju:

Kristoffer Westling. Vad gör denna trumpetande bandydomare nuförtiden? 


Hampus Pettersson. Bildade tillsammans med Oinas och Jonas L det minsta tretornet som någonsin funnits i Borens IK(?). Alla minns ju när han tappade byxorna på c-plan och inte hade några kalsonger på sig. Hoppsan. Gick från Birgitta College till Södertörn, från AIK:s webbradio till Slitz till Casino Cosmopol till TT till en tidning i Ludvika där han nu bor i ett hus i skogen.


Kristoffer Kämpe. Vad jag minns så var Kämoe den första som sålde brända CD-skivor på Skolgårda. Vart finns denne Kämpe idag?


David Säll. Denna jätte spelade några år som liten i Boren P 86 som 87:a. Men vem trodde att han var 1 år yngre? Bor nu i Piteå med flickvän och barn. Vågar inte skriva nåt dumt om David för då slår han mig bara om han läser detta. 


Alexander Schelin. Vem älskar inte hans tics? Skaka lite på huvet och bonnasnytningen. Gjorde även han ett gäng säsonger i sjumanna. Vore lite chockande att få med honom nåt år.


Johan Ejnarsson. Denna underbara kille. Som somnade överallt och snabbt. Vissa säger att han somnat när han tog på sig benskydden i omklädningsrummet. Vissa säger att han somnat i bilen på rekordtid. Bilen hade inte ens kommit till Rosa huset innan han somnade. Vissa vill ha han som centertank om nåt år?


Marcus Turpeinen. Denna Finne som blev svensk som född blev sen norrman när han flyttade till Oslo och blev bandyproffs. Bor fortfarande i Norge med flickvän.

Kanske vore nåt att ha som målvakt i Kif cup?


Kristoffer "Lövet" Lövgren! Denna underbara filosof. Kom till Boren i 14 års åldern. Gjorde sissodär 40 mål på säsong och debuterade i A-laget som 15 åring. Vad hände sen? Lövet blev lat. Började snusa och dricka öl i stället. Eller började han umgås med Lucas? Kan vara så med. Lövet spelade en säsong i Österstad och Kristberg B innan han lade av. Idag skyller han på knäont och ryggont. Bor på brinken med en underbar dotter och sambon Tina.


Och sen höll jag på att glömma dom viktigaste spelarna som vi hade förra året.


Johan "Kåtlund" "W-lund" Westlund. Behöver inte säga så mycket. The name says it all. :)


John Cederqvist. Gjorde ett gästinhopp i träningsmatchen mot C-laget. Värmde upp mest av alla och det såg riktigt bra ut på uppvärmningen. Tyvärr hade John bara tränat löpning och ingen teknik.


Johan Karpe. Karpe var med på träningsmatchen han med. "Tyvärr" kunde han inte vara med och spela i KIF cup...    


Kommer inte på någon mer såhär på rak arm. Har jag missat nån så ber jag om ursäkt och ni får klaga lite på gästboken.   

 
 
Ingen bild

ubbe

25 november 2011 22:21

Jag är gärna med i år igen också.

 
Ingen bild

Nisse

26 november 2011 08:52

Vi räknar med dig Ubbe. Du kommer inte undan! :)

 
Ingen bild

Han i huset i skogen

27 november 2011 11:57

Fantastisk läsning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bikp86 - 29 december 2011 11:00

Nedräkningen inför nästa års Kristbergs cup har nu börjat på www.anno86.se. Därifrån kan ni följa oss och läsa vidare om våra äventyr.   Vi tackar för detta år och denna cup. Det kan sägas att våra besöksrekord slogs två dagar i rad under cupen. ...

Av bikp86 - 28 december 2011 22:15


Tydligen så har våran blogg blivit hackad under dagen(kan vara rosa) och det har rapporterats in felaktiga resultat under dagen. Vi vill förtydliga att vi vann KIF-cup iår igen, som ni kan se på bilden under. Wiiie!              ...

Av bikp86 - 28 december 2011 20:01

Det blev 0-0 mot Linghem och förlust mot Motala Aif med 3-0 i sista matchen. Vi tackar Kristbergs IF för denna turnering och vi ses igen nästa år!...

Av bikp86 - 28 december 2011 15:03

Oavgjort mot Turabdin i en hetsig match där vi missade mängder med chanser och 2 straffar. Tia gjorde 1-1 med 3 sekunder kvar....

Av bikp86 - 28 december 2011 13:24

Förlust i första med ?1-0 mot Kristberg. Nästa match är kl. 14.20 mot Turabdin....

Ovido - Quiz & Flashcards