Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Lägger in lite från gamla hemsidan..

Av bikp86 - 23 november 2011 23:27


Lite mer än en månad kvar till Kristbergs cup där vi ska försvara våran vinst från förra året.

Jag vet att Macke och Lucas har gjort en videokrönika inför samlingen som jag väntar på att dom ska lägga upp. Men som de flesta vet tar det ju tid för Lucas.


Jag tänkte meddela hur läget ser ut i truppen just nu för er som inte bor i Motala och som inte har jättekoll på vad alla gör.


Såhär ser det ut från förra årets trupp.


Tobias "Bian" Johanesson åker till USA och är ej med i årets turnering.


Linus Gerhardsson, som var en av våra dispenser förra året, följer tyvärr med till USA.


Vi har givetvis sökt om att få ha 2 dispenser i år med och det ser ut som vi kommer att få ha det.


Viktor Franzén fortsätter vara mediaansvarig och kommer förhoppningsvis ta med kameran denna gång med. Den här gången kan vi ju hoppas på att han tar med en kamera med ett bra batteri i så han kan filma lite mer. Han kanske kan få med nåt mål med. :P


Tobias Palm har jag hört fortsätter plugga i Linköping/Norrköping ett tag till och är högaktuell inför KIF cup 2011.


Christoffer Oinas sägs sova med bucklan han fick med sig förra året och hans nyblivna fästmö är sådär lagom nöjd med det så han måste vara med så nån annan kan få bucklan ett år.


Marcus Egnell. Ja vad ska man säga. Han är ju inte aktiv längre och frågan är om han är bättre i år då? Rykten placerar honom i varenda gärdsgårdsklubb i Östergötland men han har svurit på att inte lämna Boren P86. Det är ju en del tjejer som är yngre än 18 på läktaren med så han tar varje chans att få visa upp sig tror jag.


Tommy Hudin. En av våra spelare som gått längst, ända till styrelserummet i Boren. Blev fotbollsansvarig i Boren i våras och har varit med och knutit till sig den gamla P86 stjärnan Tobias Ledström till ledarsidan i Boren. Pratade med han häromdagen och han var lite sugen på en comeback i Div. 4 nästa år med det "riktiga" BIK.


Robert Conradsson. Förhållandet med gotlänningen har tagit slut så nu kanske han har tränat bort sambokilona som han hade förra året? Vi kanske inte behöver ta med en XL tröja i år C?


Lucas Gerhardsson. Bokade om sin Las Vegas tripp för att kunna vara i Boren P86 - segertåget 2011. Behöver väl inte säga mer än, stort, jävligt stort.


Niklas "Nisse" "Nessi" Johansson. "- Nån måste ju göra de snygga målen och dribblingarna." "-Vi kan inte bara göra fula mål som Macke."


I och med att våran målvakt, Robin och Linus försvinner så jobbar vi på olika nyförvärv.


Andreas Wetterberg. Macke har hotat med att vi säger upp bekantskapen med honom om han inte ställer upp i år. Har inte fått ett definitivt besked än vad jag vet.


Mattias "Tia" Axelsson. Ingen riktig Boren P86:a men likväl en 86:a. Född i Skåne och har horat sig fram bland olika klubbar innan han landade i Boren för 2 år sen. Är i år assisterande tränare till Macke i damlaget. Jo just det. Macke har tagit över damlaget.


Conny Carlsson. Betraktades lite som judas förra året när han sa "- Jag spelar hellre i Kristberg för där har jag chansen att vinna". Det slutade med en fraktur i knät och resa hem i gruppspelet. I år är han sugen på att komma tillbaka och säger att han till och med kan be om ursäkt inför gruppen. Jag har sagt samma sak som Macke sagt till Wäta. Vi säger upp kontakten med han om han inte är med.


Som ni ser så saknas det en målvakt och Johan Sjölin vågar väl inte stå i år heller så vi letar fortfarande. Vi har två namn som vi jobbar med och det blir nog klart snart. I värsta fall så lånar vi in Örnstedt.


Tränare har vi ingen koll på än med Leif och Kjell vore ju grymt om dom ville ställa upp i år med. Kanske Torbjörn också.


Vi hade ju en träningsmatch förra året och i år hoppas vi på minst en i alla fall.


När kommer alla hem till Motala för övrigt? Vore bra om ´vi kan få lite koll på er utbölingar så vi ev. kan planera in en match mot Damerna eller junioerna. Jag har ju hand om flickor 96-99 annars ifall vi inte vågar möta damerna.


Har ni något ni vill disskutera så skriv gärna i gästboken.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bikp86 - 29 december 2011 11:00

Nedräkningen inför nästa års Kristbergs cup har nu börjat på www.anno86.se. Därifrån kan ni följa oss och läsa vidare om våra äventyr.   Vi tackar för detta år och denna cup. Det kan sägas att våra besöksrekord slogs två dagar i rad under cupen. ...

Av bikp86 - 28 december 2011 22:15


Tydligen så har våran blogg blivit hackad under dagen(kan vara rosa) och det har rapporterats in felaktiga resultat under dagen. Vi vill förtydliga att vi vann KIF-cup iår igen, som ni kan se på bilden under. Wiiie!              ...

Av bikp86 - 28 december 2011 20:01

Det blev 0-0 mot Linghem och förlust mot Motala Aif med 3-0 i sista matchen. Vi tackar Kristbergs IF för denna turnering och vi ses igen nästa år!...

Av bikp86 - 28 december 2011 15:03

Oavgjort mot Turabdin i en hetsig match där vi missade mängder med chanser och 2 straffar. Tia gjorde 1-1 med 3 sekunder kvar....

Av bikp86 - 28 december 2011 13:24

Förlust i första med ?1-0 mot Kristberg. Nästa match är kl. 14.20 mot Turabdin....

Ovido - Quiz & Flashcards